Een treffend portret wordt altijd gewaardeerd , omdat het een heel persoonlijk cadeau is. Een blijvend aandenken aan iemand die u dierbaar is! Portretten kunnen worden gemaakt in olieverf, aquarel of houtskool/pastel. Iedere techniek heeft zo zijn eigen charme.

Bij portretten denken we meestal aan mensen; maar ook van uw huisdier, boot of huis kunnen we een goedgelijkend schilderij maken. U kunt kiezen voor een meer klassieke realistische stijl of een moderne vlotte impressie. Van iedere foto is een portret mogelijk; een schilderij is echter veel meer dan een foto: het leeft meer en is vaak sprekender. Bovendien kunnen ook de kleuren aangepast worden aan het interieur.

De prijs van een portret wordt vooraf bepaald door het aantal te verwachte werkuren. Een selectie van portretten in opdracht treft u aan onder de rubriek hier klikken. Mocht u meer informatie wensen over portretten in opdracht, dan kunt u via e-mail contact opnemen of telefonisch: 06-38904426. Voor algemene voorwaarden zie rubriek : nieuwe opdrachten.